Over

Er wordt gekleurd met Mowan
Er wordt gefinished met I.C.O.N en Oway
Behandeling uitsluitend volgens afspraak
Kadobonnen zijn te bestellen via het contactformulier

Reon werkt sinds 1991 zelfstandig in Eindhoven. Zijn eerste zaak kreeg landelijke bekendheid als 'de kleinste salon van Nederland'. Eindhovenaren spraken gekscherend over de 'vissenkom'.

Zijn tweede zaak werd ingericht door Borek Sipek en dat alleen al was een kijkje waard in de salon. Inmiddels is zijn zaak te vinden aan de Geldropseweg, tegenover bekende zaken als restaurant Sun by Zarzo, Bodega by Zarzo, Dijk 9, fietsenwinkel Giant en het Park Plaza-hotel. Dit keer werd het interieur verzorgd door Wiro van Vilsteren.

Reon groeide uit tot society-stylist van Zuidelijk Nederland en Belgiƫ. Daarom is de salon in principe geopend vanaf woensdag zodat Reon op de andere dagen aan de styling van diverse, vaak bekende, klanten kan werken

Reon kreeg veel aandacht in de media, hij werd geinterviewd voor de GPD, PersUnie, SBS-6, RTL4, Veronica, het Eindhovens Dagblad, Dif, Vara Gids en vele anderen. Reon was de vaste kapper voor Hotel Big Brother, de variant met BN-ers. Zijn grote liefhebberij is het theater.

Buiten de reguliere openingstijden is Reon te boeken voor styling, kledingadviezen, make-up, als personal shopper en voor speciale producties.